23948sdkhjf

Swebus Jackpot avgörs

I kampen om julresenärerna har Swebus utmanat tåget med julspeletSwebus Jackpot, en vadslagning på vilket tåg som blir mest försenat torsdag 22 december.
Spelet har spridit sig snabbt på Twitter och Facebook, och när det enbart är timmar kvar att spela så kan Swebus konstatera att det är rekordmånga som har deltagit i tävlingen.

– Med Swebus Jackpot har vi velat skapa uppmärksamhet för bussen och reaktionerna från resenärerna har mestadels varit positiva. Vi inser att vi sticker ut hakan ordentligt, så vi måste själva lyckas hålla tiderna imorgon för att klara detta med hedern i behåll. Hitintills har det gått bra och vi har en mycket hög punktlighet, men det är klart att lite extra nervösa är vi för hur det ska gå, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

Trots att väderprognosen är gynnsam för morgondagen så tror de närmare 5000 resenärer som har spelat Swebus Jackpot att det blir en genomsnittlig tågförsening på en timme och 38 minuter. Den avgång som flest tror blir försenad är 13.13-tåget från Malmö mot Stockholm.

Rt-forum kommer att presentera resultatet av tävlingen så fort det blir tillgängligt. Kolla därför detta forum regelbundet de närmaste dagarna, senast den 10 januari kommer Swebus själva att presentera en vinnare. Men vilket tåg som blir mest försenat är redan avgjort, så den som är insatt kan kolla upp alla tåg som gått under torsdagen 22 december för att hitta den mest försenade tåget!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125