23948sdkhjf

Hotell stöder Barncancerföreningen

Höstens familjedag den 27 oktober är sponsrad och arrangerad av Clarion Hotel Stockholm för att erbjuda Barncancerföreningens medlemmar en rolig och annorlunda paus.
Barncancerföreningarnas familjedagar är till för familjer med barn som har eller har haft cancer. På grund av långa och svåra behandlingar har de sjuka barnen inte lika stora möjligheter att vara ute som andra barn och leka och busa. Att ordna roliga familjedagar är ett sätt för Barncancerföreningen att låta dessa barn också få uppleva roliga saker och vara ute som vanliga barn. Dessa dagar brukar vara något alldeles extra och fortsätter att vara ett samtalsämne i månader efter för både barn och föräldrar.

– På lördag smäller det högt här på Södermalm och vi på Clarion Hotel Stockholm är redo att ta emot inte mindre än 150 anmälda personer! Det har varit otroligt tacksamt och populärt, och vi blev fullbokade inom 2 dagar. Barnen kommer att bjudas på kakbuffé, filmvisning, dans med Tobias Karlsson från Let’s Dance, hemliga gäster, överraskningar och annat stort och gott. Under tiden barnen roar sig har föräldrarna möjlighet att besöka Elements Spa och mot kvällen också äta asiatisk mat i Minami tillsammans, säger Lin Hägglund , initiativtagare för familjedagen på Clarion Hotel Stockholm.

KANSKE vill någon av rt-forums läsare också underlätta livet för de som blivit drabbade? Lämna ditt bidrag genom insättning på plusgiro 900290-8 eller bankgiro 900-2908 . Insamlade medel går till de cancerdrabbade barnen som behandlas vid Karolinska Universitetssjukhuset och deras familjer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063