23948sdkhjf

Persontrafik 2012 närmar sig

Årets upplaga av Persontrafik är större, bättre och viktigare än någonsin. Res- och Trafikforum kommer att vara på plats i Göteborg under mässanns alla dagar.
Seminarieprogrammet erbjuder cirka 130 pass om aktuella frågor och spännande framtidsämnen. Över 150 leverantörer visar fordon, utrustning med mera på mässgolvet. Persontrafik är också en arena för möten med både gamla och nya kontakter. Den 27 november blir det stor mingelkväll på mässgolvet och kvällen efter bjuds det till traditionell branschfest.

– Vi som arbetar inom kollektivtrafiken diskuterar ofta samma frågor, fast ur olika perspektiv. Med ett gemensamt seminarieprogram får vi alla möjlighet att se andras och kanske nya perspektiv på våra egna ämnen. Nyttigt, lärorikt, spännande och bästa sättet att utveckla kollektivtrafiken! I år är också mässan rekordstor och erbjuder massor med ny kunskap genom nya produkter, fordon och lösningar på mässgolvet, säger Anna Grönlund , förbundsdirektör för BR.

Persontrafik 2012 genomförs på Svenska Mässan i Göteborg 27-29 november. Läs mer i TRAFIKFORUM nr 9 som utkommer 23 november och dessutom innehåller RESFORUM + ! Tidningen innehåller också en praktisk mässkarta mitt i reportaget om vad som händer på Persontrafik 2012!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078