23948sdkhjf

Rapport om tunnelbanan

Måndag 12 november presenterar Bombardier och United Minds en rapport om stockholmarnas syn på tunnelbanan.  De flesta ser den som viktig symbol, visar rapporten.
Rapporten bygger på en omfattande undersökning av resenärernas värderingar av dagens reseupplevelse och vad man önskar sig i framtiden. Av undersökningen framgår till exempel att 76 procent av stockholmarna ser tunnelbanan som en viktig symbol för Stockholm.

Tunnelbanans utbyggnad har under de senaste åren hamnat allt mer i fokus för debatten både i Stockholm och nationellt. Men vilka krav ställer egentligen stockholmarna på framtidens tunnelbana? Vad spelar den för roll i människors liv idag, och hur ser vi på tunnelbanan i framtiden? Vilka är de främsta önskemålen när olika resenärsgrupper får tycka till om framtidens reseupplevelse?

Pressen informeras närmare om innehållet i rapporten och där medverkar Klas Wåhlberg, vd för Bombardier Transportation som levererat dagens tunnelbanevagnar, Emma Persson, analytiker på United Minds, Ulla Hamilton, trafikborgarråd (M) och Erika Ullberg, oppositionslandstingsråd (S).

Rt-forum kommer redogöra mer omfattande om Tunnelbanerappoertens innehåll så fort vi fått tag på den!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063