23948sdkhjf

Uppåt för Hemavan Tärnaby

Intresse för vintersportorterna Hemavan Tärnaby har ökat med över 20 procent genom framgångsrik marknadsföring. Liksom förra året raggades resenärer längs Norrlandskusten.
– Under oktober och november har Hemavan Tärnaby traditionsenligt besökt norrlandskusten med erbjudande om rabatterade säsongsskidpass. Från föregående höst kan vi se att försäljningen ökat med drygt 20 procent, säger Thomas Ringbrant , vd Strömma Fjäll & Aktivitet. Han fortsätter:

– Skidsäsongen är igång i Hemavan Tärnaby där hela Ingemarbacken samt stora delar av Centrumområdet står öppet för skidälskare att besöka. Det är mycket glädjande att intresset för våra skidanläggningar ökar och detta visar på att skidåkning är en viktig familjeaktivitet.

För dem som planerar ett besök i Hemavan Tärnaby redan helgen 16-18 november är det glädjande att Hotellbackens parkområde i Hemavan då kommer att stå klart.

– Vi har ett samarbete tillsammans med Anders Gothnell som är den nya tränaren på Tärnaby snowboardlinje där han och hans elever färdigställer parken som kommer innehålla trehopp samt boxar och rails, säger Thomas Ringbrant.

Under den gångna veckan har även svenska Europacuplandslaget besökt Tärnaby för att slipa på formen inför vinterns tävlingar. Vi har haft ett riktigt bra träningsläger med perfekta förhållanden och bra uppbackning säger Tobias Fellman tränare för herrarnas europacuplag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062