23948sdkhjf

Barkebo dubbel-vd

Taxi Göteborg och Taxi Väst delar från och med nu på ett antal nyckelpersoner – bland annat blir Claes Barkebo vd och Sune Nyman affärsutvecklare för båda taxibolagen.
För tre år sedan tecknade Taxi Göteborg, Västsveriges ledande taxibolag, och Taxi Väst ett samarbetsavtal för att öka tillgängligheten och servicen för kunderna i regionen. Nu utökar man samarbetet med att dela på ett antal nyckelfunktioner.

Taxi Göteborgs vd Claes Barkebo blir vd för båda bolagen. Sune Nyman, som tidigare var vd för Taxi Väst, blir affärsutvecklare för båda bolagen och Ingo Asplund, som för snart två år sedan kom till Taxi Göteborg från Taxi Väst, blir driftchef för båda bolagen.

Sedan samarbetsavtalet tecknades för tre år sedan har bolagens samarbete utvecklats på många plan. Allt från tekniska lösningar till att jämna ut fordonskapaciteten i olika områden i regionen. Ett framgångsrikt samarbete som nu gör det möjligt att ytterligare stärka banden.

– Det är en helt naturlig fortsättning. Tack vare att vi nu kommer att dela på ett antal nyckelpersoner kan vi tillsammans bli effektivare och det blir enklare för oss att fortsätta vårt arbete med ökad tillgänglighet och service till våra kunder, säger Claes Barkebo , vd för Taxi Göteborg och Taxi Väst.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062