23948sdkhjf

Rymliga julbussar utlovas

Lagom till julhelgen erbjuder Swebus för första gången en lite lyxigare variant av sina expressturer, med extra benutrymme och snabba non stop-resor.
Satsningen är ett sätt för Swebus att testa efterfrågan på lite bekvämare och lite dyrare bussresor.

– Det känns jättekul att kunna tillmötesgå de som vill ha guldkant på sin bussresa. Vi har sett fram emot att göra det här testet och julen känns som rätt tillfälle, säger Swebus presschef Christel Grip .

Under de största resedagarna denna julhelg sätter Swebus in premiumturer på sina mest trafikerade sträckor. Resenärerna får cirka 50 procent mer benutrymme och en snabbare resa utan stopp längs vägen. Dessutom ingår, precis som på de vanliga turerna, eluttag och gratis wifi. Priset blir ungefär en 50-lapp högre än Swebus vanliga turer. Swebus kommer inte att sätta in några extrabussar på premieturerna - antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. De aktuella linjerna är följande:
Oslo-Göteborg - tidsvinst upp till 15 minuterGöteborg-Malmö - tidsvinst upp till 40 minuterStockholm-Jönköping - tidsvinst upp till 30 minuterJönköping-Göteborg - tidsvinst upp till 15 minuterStockholm-Västervik - tidsvinst upp till 30 minuter
– Våra resenärer brukar ha bra synpunkter och vi hoppas på ett stort engagemang. Det är många av våra återkommande kunder som har efterfrågat mer komfort och nu har de sin chans att hjälpa oss när vi utvärderar premiumturerna med en enkät ombord på bussarna, säger Christel Grip.

Premiumturerna sätts in den 20-23 och den 26 december. Biljetterna kan bokas som vanligt på Swebus webbsida och är markerade med en liten stjärna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063