23948sdkhjf

9 procent gillar Veolia

Majoriteten av Veolia Transports resenärer var under hösten nöjdare med sin resa, än de var vid samma tidpunkt föregående år, enligt företagets senaste kundundersökning.
Det är den kundundersökning som Veolia Transport genomförde under oktober som visar de höga talen vad gäller kundnöjdhet. I undersökningen framkom det att kunderna särskilt uppskattade att resan var prisvärd, att restiden var bra, att de kände sig trygga på fordonet och att personalen var serviceinriktad.

Antalet som svarade att de är nöjda med linjen i sin helhet ökade med 1,5 procent till 86,5 procent. Det innebär alltså att nästan nio av tio resenärer nu är nöjda med linjen de färdas på.

– Det är naturligtvis väldigt glädjande att få ta del av så ta del av så positiva reslutat – det motiverar oss att fortsätta arbeta än mer med vårt värdegrundsarbete och med att utbilda personal i kundbemötande, säger Claes Gotthold , ansvarig för säkerhet, kvalitet och miljö på Veolia Transport.

Analyser av undersökningen har utförts av CMA Research. Datainsamlingen genomfördes under 7-20 oktober 2013 av Veolia Transports medarbetare. Totalt har 8 490 enkäter samlats in. 29 depåer och linjer deltog i undersökningen. Syftet med undersökningen var att ta reda på vad resenärerna tycker om Veolia Transports trafik. Underlaget ligger till grund för förbättringsarbetet inom företaget.

Kundundersökningar genomförs av Veolia två gånger om året. Nästa undersökning kommer att genomföras i vår.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078