23948sdkhjf

Vintermagasin för Skövde

Nu kan bussturisterna läsa om Skövde som vinterstad i det magasin som Next Skövde startat och som ska spegla stadens utbud under vinterhalvåret.
Syftet med magasinet är att öka vetskapen om vilka fantastiska möjligheter till längd-och utförsåkning som finns att tillgå på Billingen. I Skövde centrum finns alla bekvämligheter, allt från boende, shopping, kultur, restauranger och uteliv. Att man dessutom hittar Sveriges bästa äventyrsbad här gör ju inte saken sämre. Det är många som inte känner till allt det, om vintern, bara 3 kilometer från centrum döljer sig ett riktigt snöparadis i full vinterskrud. Billingen ligger i samma klimatzon som södra Dalarna. Det gör att vi har ett relativt snösäkert område som lämpar sig väl för skidåkning och andra vinteraktiviteter. Det gör destinationen intressant för vintrig bussturism från södra och västra Sverige.

I magasinet speglas utbudet i både reportage och genom de annonsörer som har valt att vara med. Vi får läsa om längdskidåkarprofilen Marcus Hellner, Billingens Vasaloppscenter och lära sig mer om Billingens gedigna historia.

Magasinet distribueras i brevlådorna hos invånarna som är bosatta i Skövde, Mariestad, Tibro, Hjo och Karlsborg. Förutom detta kommer den att distribueras i digital version på upplevskovde.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062