23948sdkhjf

Köp flygresan i kiosken

Som första resebyrå finns Flygstolen.se presentkort att köpa i Pressbyråns, 7 Elevens samt Shell 7 Elevens samtliga butiker i Sverige.
Flygstolen är ett av de ledande varumärkena i Sverige när det gäller onlinebokning för resor så som flyg, hotell och hyrbil. Flygstolen har tidigare sålt presentkort via sin egen hemsida, men finns nu även i presentkortshyllan i butiker runt om i landet. Det här kan vara av intresse även för de bussresearrangörer som kombinerar flyg och buss.

Försäljningen av presentkort har fullkomligt exploderat de senaste åren, vilket även syns i presentkortshyllorna, där det dyker upp nya företag och branscher hela tiden. Det som fram tills nu har saknats och som många har efterfrågat är ett kort för resor och där fyller nu Flygstolen ett tomrum.

– Vi tycker det här är oerhört spännande. Genom att synas ute i butiker, visar vi dels upp att vi finns, samtidigt kan vi förhoppningsvis inspirera nya kunder som tidigare har valt andra presenter. En blombukett vissnar medan minnena från en resa bär du med dig resten av livet, säger Flygstolens vd Linda Bjernstål .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063