23948sdkhjf

Samarbete inom eventbranschen

Nordic Travel inleder tre nya samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås - Alla stora aktörer inom eventbranschen.
Nordic Travel expanderar sin verksamhet och inleder samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås, där avtal har träffats med Borås kommun. De tre evenemangen beräknas att tillsammans dra över 200000 besökare i sommar, något som förväntas kräva utökade resurser från den lokala besöksnäringen.

– Vi har på kort tid fått in tre nya, väldigt betydande kunder och det gläder oss att de ser de stora fördelarna med våra tjänster. Våra lösningar ger möjlighet för evenemang att växa, samtidigt som det gynnar den lokala turistnäringen, säger Mats Persson , vd för Nordic Travel.

Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås kan nu genom Nordic Travel erbjuda övernattningsalternativ för både deltagare och åskådare. Tekniken och administrationen underlättar för den lokala besöksnäringen inför evememang där det är särskilt högt tryck, som exempelvis Power Big Meet i Lidköping i juli.

– Power Big Meet är världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Om de kan komma ut på rätt sätt och fokusera på det de är bäst på, finns det mycket potential i våra svenska evenemang. Nu låter de oss sköta de tekniska lösningarna och hjälpa alla besökare att få den bästa servicen, säger Mats Persson.

Nordic Travels tre nya kunder får hjälp med webbaserad bokningslösning, hantering av bokningsplattform och kundservice genom Nordic Travels callcenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078