23948sdkhjf

Bussresa med lyx

Johan Ekman presenterar ABC – En inspirerande resa till vinidyllerna Alsace, Bourgogne, Champagne och Chablis med extra allt.

Den oförglömliga reseupplevelsen till de franska vinidyllerna påbörjas fredagen den 13 oktober och varar i 9 händelserika dagar med stämningsfull vinprovning, gastronomiska höjdpunkter, pittoreska franska byar och ändlösa, böljande vinlandskap. Historiska och berömda vingårdar och champagnehus avlöser varandra, varvat med ett givande och njutfullt besök på matmarknaden i Dijon – En kulinariskt inspirerande marknad som stått sig stark i flera hundratals år. Resan till Frankrike sker med EkmanResor 1st Bussness Class, en unik buss inom lyxsegmentet som ingår i samma flotta som EkmanBuss Flexibussitet där presslunchen arrangerades. Syftet med den var att visa en reseupplevelse genom Europa på just en vanlig lunchtimme.

– Jag vill med denna resa bjuda med våra gäster på en alldeles fantastisk upplevelse i Frankrike. Vare sig man är intresserad av mat och dryck eller ett historiskt äventyr bjuder denna värmande och inspirerande resa på något till precis alla. Ett sådant välorganiserat och skräddarsytt resmål, med så pass outstanding komfort, gör ABC-resan till något du aldrig tidigare upplevt, säger Johan Ekman, Grundare och vd EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08