23948sdkhjf

Espeland till Estlands turistbyrå

Estland stärker turismen med en destination manager för Sverige och Norge - Lisen Espeland ska få fler att åka till grannlandet.

Lisen Espeland har fått uppdraget att stärka grannlandet Estland som turistnation.

– Det är verkligen en dröm att få arbeta med att göra Estland mer känt här, säger Lisen Espeland, tidigare försäljningschef på Aviareps och representant för Estonian Air.

Estland stärker sin position i Sverige och Norge för att locka fler turister till grannlandet i öst. För många är semesterlandet utanför huvudstaden Tallinn fortfarande relativt okänt, men i landet finns många smultron–ställen, golfbanor, spa, gourmetmat, musikfestivaler, sevärdheter, stränder och upplevelser för alla åldrar och intressen.

Lisen Espeland tillträdde i mars som Destination manager för Estlands Turistbyrås kontor i Stockholm. Hon blir ansvarig för marknaderna i Sverige och Norge. Lisen Espeland kommer närmast från en position som försäljningschef för turistbyrårer och flygbolag på Aviareps, där hon bland annat representerat Estonian Air mellan 2008 och 2015.

– Få känner till hur tekniskt avancerat och digitalt Estland är eller vilka oerhört fina sevärdheter, naturupplevelser och kulturskatter som finns i landet, även utanför Tallinn, förklarar Lisen Espeland.

Mat, vin och golf är områden som ligger henne särskilt varmt om hjärtat.

– Mitt mål är att stärka relationerna till resebranschen och att öka turismen till hela Estland, inte minst för de fina golfbanorna och det estländska gourmetköket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078