23948sdkhjf

Buss till sommarens destinationer

Swebus lanserar sommarens resor till 352 destinationer - Allt från populära orter till alla stora festivaler.

27 april kom Swebus sommarresor till 352 destinationer ut till försäljning. Bland resorna finns sommardestinationer som Öland, Liseberg och 16 festivaler i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom sätter Swebus in fler turer vid sommarens stora banarbeten samt till Landvetter och Arlanda.

Sommaren är den perioden på året då flest reser med expressbuss. Det märks i Swebus sommartidtabell, där det finns både fler turer än resten av året och även destinationer som enbart trafikeras på sommaren.

– Vi har full fart på bussarna hela sommaren med semesterlediga svenskar och turister från andra länder. Förutom att vi lägger till vissa sommardestinationer i tidtabellen så kör vi även till många större evenemang såsom musikfestivaler och Vansbrosimningen, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

I år erbjuder Swebus resor till 352 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och norra Europa. Och i takt med att flygresandet ökar har Swebus även satt in fler turer till både Arlanda och Landvetter. Dessutom kommer Swebus att köra extra bussar vid sommarens stora banarbeten som Trafikverket planerar att genomföra.

– Banarbeten stör tågtrafiken vilket gör att många väljer att ta bussen istället för en smidigare resa. Trafikverket väljer också ofta att genomföra banarbeten som orsakar tågstopp just under under semesterperioderna. Vi kommer sätta in fler bussar och även fler avgångar vid behov, säger Christel Grip.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047