23948sdkhjf

Jojo Sommar i Skåne

Sommaren stundar och därmed är det dags för Jojo Sommar i Skåne - Flera nyheter lanseras i år.

Med Jojo Sommar och sommarbiljetten i appen reser du hur mycket du vill mellan 15 juni och 15 augusti. Jojo Sommar och sommarbiljetten gäller för resor i Skåne och kostar i år 675 kronor.

– Jojo Sommar är ett av våra mest populära erbjudanden och det är roligt att vi i år även ger möjligheten att köpa en sommarbiljett i appen. Vi hoppas att ännu fler ska resa med oss i sommar tack vare det, säger Anna Bothom, verksamhetsutvecklare på Skånetrafiken.

Om du har ett Jojo Sommar eller en sommarbiljett i appen kan du ta med dig två barn/ungdomar/kompisar på resan utan att betala något extra. Villkoret är att ni reser tillsammans hela vägen och att högst en i sällskapet har fyllt 20 år.

Som exempel kan tre personer som inte har fyllt 20 år resa tillsammans. Eller så kan en person som har fyllt 20 år ta med sig en eller två personer som inte har fyllt 20 år på ett Jojo Sommar-kort eller sommarbiljett.

Jojo Sommar omfattas av förlustgarantin. Registreras kortet på skanetrafiken.se kan det spärras om man tappar bort det och då ersätts man med samma värde. Har kunden sin sommarbiljett i appen och telefonen tappas bort eller går sönder kontaktar hen kundtjänst för att få hjälp att föra över sin biljett till en ny mobiltelefon med samma mobilnummer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079