23948sdkhjf

Kryssning till jultomten

Birka Cruises är först ut med kryssningar till tomten i Finska Lappland - Läs om hur det går till!

Julen 2017 lanserar Sveriges enda renodlade kryssningsrederi en unik fyradygnskryssning med utflykt till norra polcirkeln. Resenärerina når alltså längre norr ut än vad Bottenviken gör. Kanske något att greppa för bussresearrangörer med kryssningar i sikte.

– Nu gör vi det möjligt att kryssa till tomten, det har ingen annan gjort tidigare. Renar, midvinter, norra polcirkeln, enda officiella tomten i världen och kanske norrsken – det exotiska finns närmare än vi tror. Detta är en resa för den som har sett och gjort allt, som en polarexpedition fast med betydligt bekvämare inramning, säger Marcus Hammarström, marknadschef hos Birka Cruises. 

Den 22 december avgår Santa Cruise med totalt 1 800 platser. Under kryssningen erbjuds hela julen paketerad och klar med julens alla aktiviteter, smaker och musik. Allt toppat med pool, spa och utflykter i finska Lappland. Under kryssningen tillbringas en dag vid norra polcirkeln med möjlighet att besöka världens enda officiella tomte i Rovaniemi på självaste julafton.

 – Ett annorlunda sätt att fira jul och en unik upplevelse för alla åldrar. Perfekt för de som vill samla hela familjen och umgås utan måsten och stök. Eller de som hellre vill ha en minisemester och julstämning utan tjocka släkten, säger Marcus Hammarström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109