23948sdkhjf

Styrsöbolaget vann trafik

Styrsöbolaget vinner avtal för trafiken i Göteborgs södra skärgård - Det handlar om gods- och servicetrafik som behövs för att besöksnäringen på öarna ska fungera.

Styrsöbolaget har återigen vunnit fraktavtalet i Göteborgs södra skärgård. Avtalet gäller mellan 1 november 2019 och 31 oktober 2024, med option på 1 + 1 år. Styrsöbolaget förser därmed även fortsättningsvis boende, näringsidkare och turister med gods varför trafiken är av intresse även för RT-forums läsare.

Avtalet omsätter cirka 15 miljoner kronor och sysselsätter åtta personer och tre fartyg.

– Det är mycket glädjande att vi har försvarat gods- och fraktavtalet i södra skärgården. Konkurrensen var hård, men Styrsöbolaget hade det bästa erbjudandet och tilldelades därmed kontraktet, säger Bertil Pevantus, vd Styrsöbolaget.

Styrsöbolaget ställdes mot Vrångö Transport AB och Northern offshore services AB i anbudet. 27 juni gick möjligheten för att överklaga tillträdet ut.

– Genom Styrsöbolaget har vi en lång tradition av att serva de som bor och turistar på öarna i Göteborgs södra skärgård både med passagerar- och godstrafik. Vår båtverksamhet är en strategiskt viktig del för Transdev och en verksamhet som vi vill fortsätta utveckla även utanför västkusten, säger Gunnar Schön, vd Transdev Sverige AB som är moderbolag till rederiet Styrsöbolaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.176