23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Wienerberger A/S

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Tegelfasader och smart arkitektur ramar in framtidens skola

den 13 september 2022

I Löddeköpinge håller ett helt nytt skolområde på att växa fram. Tolvåkersområdet kommer att bli ett modernt och hållbart centrum för utbildning, kultur och föreningsliv – med nya skollokaler och en helt ny idrottsbyggnad.

Exklusiv villa kläs med elegant fasadtegel från Wienerberger

den 25 augusti 2022

Landskrona är en stad känd för sin vackra och tidlösa arkitektur. Nu har staden fått sällskap av ännu en ögonhöjande byggnad, i form av en modern 1,5-plansvilla uppförd på ett nyproduktionsområde precis vid stadens kust.

700 000 fasadtegel levereras till kvarteret Saftstationen

den 10 augusti 2022

Kvarteret Saftstationen är ett av Ängelholmshems största byggprojekt någonsin, med en totalyta på 29 000 kvadratmeter, cirka 270 lägenheter och en handfull byggnader ägnade till företagsverksamhet.

Wienerberger inspirerar världens energiministrar

den 22 juni 2022

Som den enda leverantören av byggnadsmaterial kunna Wienerberger bjuda in världens energiministrar bakom fasaden på Danmarks mest energieffektiva tegelverk i samband med IEA:s internationella konferens om energieffektivisering.

Brf Aero höjer blicken med tegelfasader

den 14 juni 2022

I Malmö hittar du Bulltofta Friluftsstad, som på bara tjugo år har gått från att vara en ödetomt till ett av stadens mest populära bostadsområden.

Wienerberger tegel skapar kontrastfulla fasader i Falkenberg

den 30 maj 2022

Stadsdelen Tröinge Ängar i Falkenberg har under de senaste åren vuxit till att bli ett populärt område. Just nu är HSB Göta igång med första etappen av ett bostadsprojekt som tillsammans kommer att utgöra tre punkthus med totalt 95 lägenheter.

Välkänd siluett i Malmö kläs med skärmtegel

den 17 maj 2022

Vid Värnhemstorget i Malmö hittar man ett välkänd bostadshus på tolv våningar. Just nu är byggnaden i slutfasen av en storskalig fasadrenovering, till vilket Wienerberger har levererat sitt skärmtegel Argeton.

Fyra nya fasadtegel i familjen Wienerberger

den 5 maj 2022

Vi utökar vårt sortiment av fasadtegel med fyra nya slagna fasadtegel i samma familj som några av våra populära befintliga fasadtegel. De nya fasadteglen kan därför med fördel kombineras, liksom de kan användas ensamma.

Nytt dokumentationspaket gör det enklare att bygga hållbart

den 26 april 2022

Nu lanserar Wienerberger ett dokumentationspaket, utvecklat tillsammans med Ramboll, som gör det enklare att hämta all relevant information om fasadtegel och skärmtegel för att plocka poäng till Miljöbyggnadscertifieringen.

Detaljrika fasader vid nybyggda Kvarteret Solkatten

den 19 april 2022

I studentstaden Lund har Bonava nyligen färdigställt produktionen av 169 nya hyresrätter. Kvarteret kallas Solkatten och har tagits fram av Liljewall.

Stort parkeringshus i historiska omgivningar

den 5 april 2022

Norrköping präglas av industriella tegelbyggnader med anor ända från 1800-talet, och 2018 fick de sällskap av ytterligare en – Vårdtornet. Målet var att skapa en stor, modern och högeffektiv parkeringsplats.

Vackert fasadtegel signalerar hållbarhet vid Brf Pilbacken

den 29 mars 2022

Välkommen till Pilgläntan i Varberg. Här hittar du Brf Pilbacken, bestående av två flerbostadshus med totalt 48 bostadsrätter och närhet till både hav, stad och natur.

Vi rustar upp med ännu en bra säljare till teamet

den 22 mars 2022

Vi är glada att vi har fått ännu en bra medarbetare med laget, som till och med redan känner väldigt väl till Wienerberger. Gustav Fors har de senaste åren arbetat i en av landets byggmarknadskedjor med fokus på material till fasaden.

Fasaderna på Kv. Äpplet skapar mönster och kontraster

den 7 mars 2022

I utkanten av Laholm hittar du Kv. Äpplet, två flerbostadshus med 35 hyresrätter samt gym och verksamhetslokaler på nedanvåningen. Byggnaden ägs av Wulkers Fastigheter och ARKKAS Arkitekter är arkitektkontoret som har ritat projektet.

Möt Ronnie Stjärnvind – Wienerbergers nya säljare i laget

den 1 mars 2022

Nyligen välkomnade vi en ny talang till vårt starka team av säljare: Ronnie Stjärnvind. Ronnie har över 20 års erfarenhet som betongarbetare och murare.

Mönstermurverk ger liv åt tegelfasaderna i Kvarteret Sluring

den 22 februari 2022

Wienerberger har varit med och levererat fasadtegel till bland annat kvarteret Sluring, där genuin småstadsidyll möter storstad, och där mönstermurverk är med och ger karaktär åt det eleganta bostadshuset.

Fasadtegel hjälper Kvarter Poolen att sticka ut ur mängden

den 14 februari 2022

Kvarter Poolen är ett av Stockholms nya landmärken, som tack vare sin unika konstruktion har kunnat kombinera kontorshus med nytt badhus för Solnaborna.

NYHET! 4 nya Cradle to Cradle-Certifierade fasadtegel

den 11 februari 2022

Wienerber utökar deras sortiment med 4 unika typer av slaget fasadtegel. Fasadteglet har en rustik och levande yta med fint färgspel och är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.

Vi tar sjumilasteg på vägen mot CO2-neutral produktion

den 9 februari 2022

Wienerberger har just ingått avtal med Nature Energy om att 50% av energin till den danska tegelproduktionen från 2022 ska komma från biogas, som är en fossilfri och CO2-neutral energikälla.

Citadellskajen rustas med klassiskt fasadtegel

den 31 januari 2022

Skanskas kvarter Citadellsstaden i Malmö har under flera år utvecklats till ett område som gör det möjligt för dess invånare att bo, arbeta och leva på en och samma plats.

Fasadteglet LESS ger 60-80% lägre CO2-avtryck

den 25 januari 2022

Hos Wienerberger har vi utvecklat det miljövänliga fasadteglet LESS, med en dokumenterat CO2-utsläpp i produktionen som är 60-80% lägre än traditionellt fasadtegel.

Fasadtegel tillverkat med biogas levereras Gottorps Hage

den 21 januari 2022

Här byggs 40 Svanenmärkta småhus i form av villor, kedjehus och radhus, där radhusen dessutom byggs som de första klimatneutrala radhusen i Sverige.

Tegel pryder fasaderna i exklusiva Västra Park i Malmö

den 16 december 2021

Välkommen till Sjöporten – ett bostadskvarter i hjärtat av Malmös mest exklusiva stadsdel Västra Hamnen. Här byggs Västra Park, en kvartersbebyggelse med totalt 90 lägenheter i tre flerbostadshus och fyra radhus.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Wienerberger A/S

Adress
Wienerberger A/S
Arlövsvägen 12
211 24 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +45 (0)7444 2540

VAT nummer: SE5565951729

Kontaktpersoner

Line Helmark
Avdelning: Marketing
Yrke: Marketing Director

Sänd till en kollega

0.11