23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Resor i Europa har gått ner i pris

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

I Sverige är vi vana vid att det är ganska kallt på våren och på hösten, dessutom är det också kallt när det är vinter.

Dom senaste åren har vi dock kunnat glädja oss vid, att sommaren har varit en varm tid, där vi kan njuta av solen och vår fantastiska natur. Här hos RT-forum.se förstår vi att det inte alltid är lika lätt att vänta tills vädret bliver skönt och solen tittar fram. Särskilt i Skandinavien är det många som tänker på att resa bort när det börjar och bli kallt.

Denna trend har medfört att priserna på flygbiljetter har gått ner en bra bit, när du reser i Europa. Ett land som vi personligt kan rekommendera är Portugal. Här får du värmen som du ville få i Spanien, men med färre turister och bättre priser!

Inne på https://www.hideaways.se/portugal kan du hitta bra erbjudanden på resor till Portugal. De är med dig hela vägen från bokning av flygbiljett till hotellreservationen.

Upplev en unik atmosfär i varmt klimat
Nu kanske du tänker ”ska jag bara ta till Portugal för att det är billigt och det finns färre turister?” svaret är såklart nej. Det finns många positiva sidor av Portugal, som de flesta inte tänker på, när de planerar deras semester.

Viktigast för os är naturen, så vi vill därför berätta lite om Portugals natur. Vi rekommenderar att man besöker Porto, om man ska resa till Portugal. Inte nog med att det är stan där portvin kommer från, men det är även staden som har gett namn till landet.

Dess mera finns det snygga berg, en fantastisk kust och otroliga restauranter. Det är ett område som är fyllt med liv. Kanske för att Porto egentligen började som en hamnstad, som faktisk var centrum för handel med Portugal.

UNESCO har till och med inkluderat Porto på deras lista över de områden som har ett signifikant världsarv. Denna lista inkluderar områden eller byggnader som har unik betydelse eller har haft stor påverkan på mänskligheten.

Som referens, då är Gammelstads Kyrkstad utanför Luleå med på denna lista, och Egyptens pyramider är också det. När man är på denna lista går man med till att preservera området, så att vi inte förlorar detta värdefulla område.

Kom bort från kylan och njut av Portugals fantastiska natur
Om inte tanken om Porto och dess natur är nog för att övertala dig till att resa till Portugal, då måste vi berätta om deras naturparker. Det finns totalt tre olika naturparker i Portugal, som är otroligt snygga. Den första av dessa är Duoro-dalen, som är en flod på 122 kilometer och som utgör Portugals östliga gräns till Spanien.

De andra två parker är Alvão Park och Montesinho. Båda är otroliga på sitt eget sätt, så vi kan inte rekommendera en fram för den andra vi kan bara säga att du måste besöka båda! I närheten av dessa naturparker hittar du också autentiska småstäder, som är fylld med unik historik och arkitektur.

Om du reser dit nu kan du förvänta temperaturer mellan 10-18 grader, som är perfekt om du vill ut och uppleva den unika naturen. Om det inte helt är varmt nog, kan du alltid vänta tills april eller maj, då brukar temperaturen vara runt 20 grader.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.046