23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Resetillbehör som underlättar resan

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Rätt resetillbehör är viktigt för att resan ska bli lyckad.

Det kan vara svårt att rymma allt man vill ha med sig på en resa, men med rätt tillbehör kan resan både bli bekvämare och trevligare.

Det mest grundläggande när det gäller smarta resetillbehör för dig är förmodligen resväskan. En bra resväska ska vara rymlig och smidig att bära. Den ska helst vara tillverkad i ett lätt kompositmaterial. Leta gärna efter en resväska med fyra hjul. Då kan du enkelt flytta resväskan i stående läge. Dessutom är det viktigt att väskan har ett lås med nyckel eller kod, särskilt om du ska förvara värdesaker i väskan.

Fördelar med ryggsäck
Föredrar du att bära packningen på ryggen så att du får båda händerna fria så är ryggsäcken ett bra alternativ. En rejäl och stor ryggsäck rymmer mycket packning. Dessutom är ryggsäckar tillverkade för resor ofta utrustade med olika typer av fack för förvaring av vattenflaskor och annat som är praktiskt att ha med sig på resan.

Fundera gärna på hur du ska använda din ryggsäck innan du väljer modell. Kanske är det viktigt för dig med en vattentålig ryggsäck eller en ryggsäck som tål att användas även i tuffare miljöer.

Sov bättre med en nackkudde
Vid långa flyg- eller tågresor är nackkudden oumbärlig. Den gör att du kan sova även i sittande läge. Problemet med att sova i sittande läge brukar annars vara svårigheten med att få ordentligt stöd för nacken. Men med en uppblåsbar nackkudde som vilar runt halsen är problemet löst.

Du placerar enkelt nackkudden bakom nacken i stolen och kan sedan njuta av ett stabilt stöd för nacken. Att den är uppblåsbar gör även att den tar väldigt lite plats i packningen, vilket vi alla vet är värdefullt.


Så klarar du hygienen på resan
Att kunna ta hand om sin hygien under resan är viktigt för att trivas. Ta gärna med tvål, schampo, rakhyvlar och andra resetillbehör som du vet att du behöver för att hålla dig fräsch och må bra. Om du har problem med hår i näsan finns det bra nästrimmare från Phillips.

Hur svårt eller enkelt det blir att sköta hygienen beror såklart på vilken typ av resa du gör. Sover du på lyxhotell är det knappast en stor fråga. Ska du däremot ut i vildmarken och sova i tält är det helt avgörande med relevanta resetillbehör.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.08