23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5 tips för en smidig flytt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att flytta till en ny bostad kräver en del planering och organisering.

Med dessa 5 enkla tips kan du flytta snabbt och smidigt: 

1.      Planera
Börja med att planera din flytt. Räkna ut hur många dagar du behöver för att gå igenom dina ägodelar, flyttpacka och städa. Kontakta eventuell flytthjälp i god tid. 

2.      Sortera
Gå igenom dina ägodelar. Bestäm vad du ska ta med till ditt nya hem och vad som ska slängas eller ges bort. Möbler och prylar som du inte vill ta med kan säljas. Det är bäst att lägga möbler och större föremål till försäljning i god tid så att köparen kan hämta upp dem före bostaden ska tömmas. 

3.      Packa
Packa ner dina ägodelar och märk flyttlådorna noga. Tänk på att packa de föremål som du använder ofta sist och märk lådorna, så att du lätt hittar dem då du har flyttat. Du kan även märka lådorna i olika färger för olika rum, så att till exempel de lådor som hör hemma i vardagsrummet har en färg och de prylar som ska till köket har en annan.

4.      Städa
Planera hur du ska genomföra slutstädningen av din gamla bostad. Städar du själv eller anlitar du en städfirma? Bostaden ska städas grundligt före du lämnar över nycklarna, så se till att ha tillräckligt med tid för städning och kontrollera slutresultatet om du tar hjälp av en städfirma. 

5.      Flytta
När allt är packat och klart är du redo för att transportera dina ägodelar till ditt nya hem. Med en professionell flyttfirma går detta snabbt och smidigt. Det enklaste sättet att hitta lämplig flytthjälp är att fylla i en ansökan på https://www.dinflytt.se/. Skriv in din nuvarande adress och den adress du ska flytta till, så kontaktar upp till sex lokala flyttfirmor dig med ett erbjudande. Sedan kan du själv välja det alternativ som passar bäst för din budget samt dina behov och önskemål.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062