23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbshoppen Kids-world kommer till Sverige

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En av Danmarks största e-handelsföretag, Kids-world, kommer till den svenska marknaden. Kids-world är webbshoppen för alla barnfamiljer oavsett om de letar efter kläder, leksaker eller utrustning.

Den danska onlinebutiken är redo för Sverige
Kids-world har sedan 2006 erbjudit barnfamiljer i Danmark en webbutik som innehåller alla produkter som man behöver för barn. Här finns det bland annat barnkläder och skor samt utrustning, möbler och även leksaker. Den internationella satsningen i Sverige påbörjades förra året och året innan hade Kids-world öppnat sin första internationella onlinebutik i Storbritannien.

Företaget Kids-world är populärt i Danmark och nu vill vi även erbjuda svenskarna samma höga standard och service. Vi har förberett oss inför lanseringen i Sverige genom att översätta hela vår webbutik till svenska, säger Annette Lykke Nielsen, grundare och ägare av Kids-world.

Kids-world erbjuder ett stort sortiment med fler än 40 000 aktiva artikelnummer. Hos Kids-world finns det produkter från 400 olika svenska och internationella märken. Det stora utbudet innebär att det finns något för alla hos Kids-world.

Kids-world är “Brugernes Favorit”
Under 2018 vann Kids-world "Brugernes Favorit" vilket är en utmärkelse från “Foreningen for Dansk Internethandel” som utses av danska kunder. Kids-world är stolta över den fina utmärkelsen.

Eftersom att Sverige och Danmark har en liknande marknad kunde Kids-world analysera den svenska marknaden och de upptäckte att de har något som är unik att erbjuda. Trots att det finns en större kundkrets i Sverige finns det färre aktörer på den svenska marknaden. Därför ville Kids-world etablera sig i Sverige och därmed kunna erbjuda svenskarna samma webbutik för barn som finns i Danmark. 

Kids-world är en onlinebutik som har ett enormt stort produktsortiment. Vi erbjuder allt som man behöver när man har barn. Det är även viktigt för oss att erbjuda produkter från många olika märken oavsett om du letar efter kläder eller en leksak. Trots att Sverige är mycket större än Danmark kan man fortfarande förvänta sig samma service och även den snabba leveranser som är älskad i Danmark, säger CEO och ägaren Annette Lykke Nielsen.

Tillväxt på 75 procent 
Under de senaste åren har Kids-world haft en tillväxt på 30-35 procent per år och under december 2020 såg företaget en tillväxt på 75 procent.

I och med lanseringen i Sverige samt även tillväxten har Kids-world behövt bygga mer lagerutrymmen. Under nästa år kommer de att öppna två nya lager med en sammanlagd yta på 4 000 kvadratmeter.

Utökningen av lagerutrymmet tillkommer till de 5 500 kvadratmeter av lokaler som företaget har idag. Det finns även 130 medarbetare som jobbar på Kids-world.

Vi behöver expandera vårt lager och även logistiken för att kunna fortsätta att erbjuda samma service i Sverige som i Danmark. Investeringen som vi gör nu kommer att göra det möjligt för oss att matcha tillväxten som vi ser, säger Annette Lykke Nielsen.

Vi vill bli webbshoppen som man tänker på först när man behöver barnkläder eller andra produkter för barnet, tillägger Annette Lykke Nielsen.

De två lagrena som byggs just nu är i Danmark och det finns i nuläget inga planer på att bygga ett lager i Sverige. Beställningarna från Sverige kommer därför att skickas från Danmark med PostNord. Dock behöver de svenska kunderna inte oroa sig om att det är dyrt att handla produkter från Kids-world. De erbjuder nämligen gratis leverans för alla beställningar till Sverige som är över 499 kr.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.11