23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Månadens resa: Du måste se ABBA Voyage!

Vill du åka med dina grupper till London? Säg YES för ABBA Voyage är en cool, enastående och monumental showupplevelse som alla i publiken älskar.

Du ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller dig är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och du får vara med om en ”riktig” livekonsert med de svenska musikhjältarna. 

Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Plus en rad överraskningar som vi inte berättar om. Detta är garanterat en succé för dina grupper och gäster. Se och hör mer här.

RK Travel Group har ingått ett partneravtal med ABBA Voyage och kan med glädje paketera din London-resa inkl. konsertbiljetter till förmånliga priser och villkor. Vi hjälper dig med flyg, hotell, inhyrd buss samt övriga arrangemang och besöksmål. Välkommen att kontakta oss, oavsett om du har programresor eller kör resor för företag & föreningar.

RK Travel Group är Nordens ledande grossist för gruppresor. Hela reseförslaget, plus 255 till,  hittar du på rktravelgroup.se

Samtliga foton: © Johan Persson

RK Travel Group
Odinsgatan 13
411 03 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige

Kontaktperson

SW

Sänd till en kollega

0.031