23948sdkhjf

Tobbes Resor vann Guldbussen

Under torsdagen delade RK Travel Group ut Guldbussen på branschträffen RK’s TUR. Vann gjorde Tobbes Resor i Avesta och priset togs emot av Erica Kåll. Årets hederpris gick till Eva Larson som jobbat i resebranschen i mer än 50 år.

Tobbes Resor startades 1989 av Torbjörn Kåll och han drev företaget fram till 2008. Två år senare tog Erica Kåll över bolaget. 

I ett pressmeddelande skriver RK Travel Group följande:

”Erica Kåll har en förmåga att få människor att känna sig sedda samtidigt som hon håller en varm och hög servicenivå, alltid med professionalism. Hon är snabbfotad, förutseende och en duktig kommunikatör. Erica får Guldbussen för sin framåtanda och sin eviga optimism, trots stora utmaningar i livet och på jobbet. Nog är det också som hon själv beskriver det på sin hemsida, att i Dalarna är man genuin, okonstlad där trygghet och kvalitet ska vara en självklarhet. Precis som Erica är som person och precis som Tobbes vision en gång var."

Hederspriset gick till Eva Larson som jobbat inom resebranschen i drygt 50 år, bland annat som försäljningschef på Hotel Europa i Göteborg, ansvarig för Pool Resors verksamhet och nu på Björcks Resor.

”Eva har ett stort samhällsengagemang för den ”lilla människan”. Utöver sitt arbete är hon även ENGAGERAD ideellt, bland annat inom dagisverksamhet för rumänska barn och på Räddningsmissionens livsmedelsbutik MatRätt. Beställ in en Eva Larson i baren nästa gång. Det blir en cocktail av: energi, positivism, humanism och glädje” skriver RK Travel Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063