23948sdkhjf

Nordiske Medier söker reporter med öga för det digitala

Nordiske Medier befinner sig i en spännande expansionsfas. Vi söker nu en driven och nyfiken reporter för en tillsvidareanställning på vår redaktion i Stockholm.

Vi söker dig som är positiv och rapp, som kan hugga i och komplettera vårt redaktionella team. Vi söker dig med journalistisk erfarenhet som har ett öga för digital publicering och sociala medier. Du ska kunna uttrycka dig väl i text, hantera en kamera och känna dig bekväm med att jobba med rörlig bild.

Du ska kunna växla mellan att skriva snabba nyheter och att göra fördjupningar. Du jobbar under eget ansvar, samtidigt nära dina kollegor och du ska ha lätt för att samarbeta. Vi utgår ifrån att du vill ta egna initiativ, dela med dig av goda idéer, är öppen för att testa och vill utveckla journalistiken tillsammans med kollegorna på redaktionen.

Hos oss kommer du att arbeta i en grupp med ett antal print- och digitala B2B-titlar inom bygg- och transportområdet. Det är meriterande om du har ett intresse för bygg- och transportbranschen. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat mot B2B tidigare.

Tjänsten består i huvudsak av att göra reportage, intervjuer och artiklar som dagligen publiceras digitalt samt skriva och bidra med idéer till de tidningar du arbetar med.

Vi kan erbjuda dig en trevlig redaktionell miljö med arbetskollegor i flera nordiska länder. Hos oss får du ett varierande arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och reser, för att besöka intressanta företag, spännande event eller viktiga presskonferenser. Vi genomför även egna event.

Inom bygg och transportområdet ger vi ut Leveranstidningen Entreprenad, NTT, Framtidens Bygg, Res- och Trafikforum, Transport & Logistik Idag samt Motormagasinet.

Övrigt

Vi önskar ha den nya reportern på plats så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Skicka därför din ansökan med cv och personligt brev så snart som möjligt eller senast 31 maj.

Mejla din ansökan med rubriken ”Reporter i Stockholm” i ämnesraden till

caroline.swartling@nordiskemedier.se

Önskvärt: B-körkort

Vi följer avtal mellan Medie- och Informationsarbetsgivarna och Svenska Journalistförbundet.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Caroline Swartling, Chefredaktör Transport & Logistik idag, Res- och Trafikforum

Tel: 0736-82 53 10

Mona Johansson, Redaktionell direktör

Tel: 0736-82 53 63

För mer information om oss: www.nordiskemedier.se

Nordiske Medier ingår i Nordjyske Medier, som är en av Danmarks största mediekoncerner. Nordiske Medier är en av Skandinaviens största aktörer inom B2B-medier med över 50 olika medier och branschportaler till näringslivet. Nordiske Medier har över 200 medarbetare i Ålborg, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo och en omsättning på c:a 270 Mkr.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Historiskt stor upphandling i Värmland inleds
Omfattande underhållsarbete: "Unikt"
Neoplankoncernen utökar verksamheten
Sverige bör fokusera på kapacitet i järnvägsnätet för att möta efterfrågan
Tunga Bussligan: MAN tar ledningen
Ishockeyförbundet förlänger avtal med Västanhede

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078