23948sdkhjf

Här lanseras Flixbus nästa år

Flixbus finns redan i Europa, Nordamerika och Turkiet men nästa år är sikten inställt på Indien.

Redan i år lanseras Flixbus i Chile och därefter är det den indiska marknaden som står näst på tur. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Inför lanseringen har Flix utsett Surya Khurana till vd i Indien och just nu pågår arbetet med att sätta ihop ett team för verksamheten i landet.

– Det är fantastiskt att få meddela att Indien blir vår nästa marknad och det 42:a landet i ordningen. Vårt mål är att erbjuda hållbara och prisvärda resor för alla och vi ser att det finns en efterfrågan på just detta i Indien, säger André Schwämmlein, medgrundare och vd på Flix, i en kommentar och fortsätter:

Vi är övertygade om att vår unika affärsmodell kommer att bli ett vinnande koncept även i Indien. Vårt starka fokus på standardisering och säkerhet kommer att bygga det mest konkurrenskraftiga bussnätet i landet. Vi är villiga att investera rejält på den lokala marknaden där vi siktar på att bli marknadsledande.

Om Flix

Flix grundades för tio år sedan och är i dagsläget verksamma i 40 länder och sysselsätter omkring 5 000 personer. Under förra året reste 60 miljoner passagerare med bolaget som inkluderar Flixbus, Flixtrain, Greyhound och Kamil Koç.

Källa: Flix

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078