23948sdkhjf

Ishockeyförbundet förlänger avtal med Västanhede

Västanhede Trafik fortsätter sitt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet.

För fyra år sedan blev Västanhede Trafik officiell partner för Svenska Ishockeyförbundet. Nu har partneravtalet förlängts med tre år. Det skriver förbundet i ett pressmeddelande.

– Vi gick in i det här partnerskapet för med stora förväntningar och Västanhede har verkligen levererat utefter dessa. Vi är därför väldigt glada över att konstatera att vi har en samsyn med Västanhede Trafik om samarbetets fortsättning och vi ser fram emot att fortsätta använda oss av deras tjänster, samt utveckla vårt partnerskap, under de kommande tre åren, säger Christer Plars, kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet, i en kommentar.

Tomas Ramsell, vd för Västanhede Trafik, tillägger:

– Vi har haft ett mångårigt och givande samarbete, som vi är glada över att förlänga. Vi gillar Svenska Ishockeyförbundet och vår fina relation, men också det nätverk som vi får tillgång till genom att vara officiell partner. Vi jobbar med totalt sju idrottsförbund och det var SIF som var dörröppnaren för vår del. Det visar ytterligare på vilket mervärde det här samarbetet har inneburit för oss.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11