23948sdkhjf

Han blir tillförordnad vd för Connect Bus Group

Christian Plyhm blir tillförordnad vd för Connect Bus Group.

Connect Bus Groups vd Atle Rönning slutar och medan en ny vd rekryteras, har Christian Plyhm utsetts till tillförordnad vd för Connect Bus Group. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi tackar Atle för allt nedlagt arbete för Connect Bus. Det har varit lätt att jobba med Atle i ledningsarbetet och han har varit en mycket bra coach i arbetet med att forma den nya nordiska plattformen. Vi önskar Atle lycka till i sina nya utmaningar, säger Mimi Berdal, styrelseordförande i Connect Bus, i en kommentar.

Christian Plyhm är idag CCO på Connect Bus Group. Bolaget skriver att rekryteringen av en ny vd beräknas vara klar under året.

– Jag ser fram emot att leda ledningsarbetet kommande period. Jag och Atle har arbetat nära tillsammans i koncernledningen och vi har haft en stor samsyn i arbetet med att forma det nya Connect Bus. Det kommer vara fokus på verksamheten och vi kommer fortsätta vår resa med visionen att leda omställningen till hållbart resande genom innovation och engagerade medarbetare, säger Christian Plyhm, tillförordnad vd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141