23948sdkhjf

Hybricon tar emot miljonorder

Hybricon ska leverera Identic-system till busstillverkare. 

Hybricon, som verkar inom bland annat energilagring och laddstationer, har fått tre ordrar från två busstillverkare i Europa gällande Identic-systemen för spillfri tankning och automatisk fordonsidentifiering. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

I slutet av förra året köpte Hybricon delar av Identics konkursbo, och för att säkerställa utvecklingen av systemen meddelar det Umeåbaserade bolaget samtidigt att de inleder ett samarbete med IDS Support Sverige AB.

”Bolagen kommer inom ramen för samarbetet att fokusera på tjänster och underhåll för Identics depåsystem. Genom detta partnerskap säkerställs smidig drift för kunder med befintliga system och skapar förutsättningar för fortsatt utveckling med både nya och befintliga kunder.” skriver Hybricon vidare. 

Ordrarna på Identic-systemen uppgår till totalt 2,2 miljoner kronor och leveranserna är beräknade att ske under det första halvåret i år samt under det tredje kvartalet. 

Tidigare i december tog Hybricon emot en order från en busstillverkare i Europa, även det gällande leveranser av system för spillfri tankning. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111