23948sdkhjf

Stena Lines vd får tung ordförandepost

Stena Lines vd Niclas Mårtensson har utsetts till ny ordförande för Supply Chain & Transport Industry Community inom den internationella organisationen World Economic Forum.

World Economic Forum håller årliga möten i Davos där bland annat ledare från myndigheter och näringslivet samlas för att diskutera och forma olika frågor, exempelvis inom miljö. 

Nu står det klart att Stena Lines vd Niclas Mårtensson, ska leda ett av World Economic Forum branschnätverk, Supply Chain & Transport Industry Community. Det framgår av ett pressmeddelande. 

– Det är en fantastisk möjlighet att forma agendan som kommer att möjliggöra övergången till fossilfri, inkluderande och säker godstransport. World Economic Forum samlar en stor mångfald av politiska ledare och inflytelserika personer från näringslivet och civilsamhället som alla är engagerade i att samarbeta för att skapa faktiska förändringar för en bättre värld, säger Niclas Mårtensson, vd för Stena Line, i en kommentar. 

Nicklas Mårtensson kommer att leda Supply Chain & Transport Industry under två och efterträder Tan Chong Meng på posten som ordförande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157