23948sdkhjf

Ny hotellgrupp tar över Lundsbrunn

Det årliga evenemanget Buss & Resemarknad samt Bussgolfen höll för några år sedan till på Lundsbrunn Resort & Spa. Nu står det klart att driften av anläggningen tas över av hotellgruppen Winn Hotel Group.

Lundsbrunn Resort & Spa ligger i Skaraborg, mellan Vänern och Vättern. De senaste åren har anläggningen genomgått en omfattande renovering och så sent som 2021 hölls branscheventet Buss & Resemarknad här med efterföljande Bussgolf för branschen. 

Nu tar Winn Hotel Group över driften av anläggningen och ska driva resorten vidare.  

– Vi har sedan återstarten av anläggningen 2020, då omfattande renoveringar gjordes, steg för steg utvecklat verksamheten med nya produkter och reseanledningar. Med Winn Hotel Group som nya ägare får vi nu en ägare med lång erfarenhet av lönsam hotelldrift och utveckling av destinationshotell som ger oss möjlighet att ta nästa steg i anläggningens utveckling. Dessutom känns det extra bra att vår nuvarande ägare Christer Kjellner finns kvar som fastighetsägare, säger Richard Bender, vd Lundsbrunn Resport & Spa i en kommentar.

– När vi fick möjlighet att förvärva Lundsbrunn Resort & Spas driftsbolag så var det ingen tvekan om att hitta en gemensam lösning med Christer Kjellner då anläggningen i Lundsbrunn hittills gjort allt rätt för att utvecklas till en komplett och välbesökt resort. Lundsbrunn har ett bra läge mitt i Sverige och med flertalet reseandledningar i portföljen samt en väl uppbyggd organisation på plats så känns allt rätt i detta läge att förvärva Lundsbrunn Resort & Spa. Vi är både glada och förväntansfulla när vi nu gör Lundsbrunn till en del av Winn-familjen, kommenterar Anders Junger, vd och koncernchef Winn Hotel Group.

Läs mer om Buss & Resemarknaden samt Bussgolfen här: 

Premiär för ny branschmarknad

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064