23948sdkhjf

Klart! Han blir ny vd på RK Travel Group

KLART! Emil Larsson, vice vd på World Trade Center, är den som tar över stafettpinnen från Göran Grell. 

I augusti blir det vd-skifte på RK Travel Group, detta efter att Göran Grell lämnar sin roll. Nya vd:n hämtar man från kontorshotellet World Trade Center Göteborg, Emil Larsson, som idag är vice vd.

– Det är med både stolthet och ödmjukhet jag tar mig an uppdraget att förvalta och utveckla RK, säger Emil Larsson i en kommentar. 

– Jag ser fram emot att lära känna kunder och partners för att förstå deras verklighet och hur vi bäst hjälper dem att lyckas, och att driva verksamheten framåt tillsammans med teamet.

– Det har varit en väldigt spännande rekryteringsprocess med drygt 140 sökanden från olika branscher, säger RK Travel Groups styrelseordförande Sabine Söndergaard. Vi sökte någon som med affärsdriv, integritet och framåtanda ska kunna driva verksamheten på ett ödmjukt men kreativt sätt framåt. Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Emil och vi är övertygade om att han kommer kunna bygga vidare på våra fina kundrelationer och samtidigt förflytta bolaget med varsam hand in i framtiden.

– Det känns bra att vara i mål med en ny och väl meriterad vd, tillägger Göran Grell. Emil kommer att komplettera ett mycket kompetent och erfaret gäng på RK. Med ny energi, andra erfarenheter och en hög digital kompetens kommer det här bli en perfect match. Själv ser jag nu fram emot att följa och stötta RK:s fortsatta resa från ett styrelse- och ägarperspektiv.

Emil Larsson tillträder som vd för RK Travel Group i augusti.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078