23948sdkhjf

Nobina lanserar störningstjänst

Nobina lanserar ny tjänst när tågen inte går som de ska. På ersättningstrafik.se ska resenärerna enkelt kunna se i realtid när ersättningsbussen kommer.

Nobina lanserar en ny tjänst med all relevant information om ersättningstrafik när tågen inte går som de ska. 

Informationen om var ersättningsbussen är, när den ankommer, var den stannar och så vidare presenteras grafiskt i realtid på ersättningstrafik.se. 

Plattformen är tillgänglig för alla och kan med sitt API integreras i de appar, plattformar eller skyltar som Nobinas kunder och samarbetspartners använder och där resenärerna är vana att hitta information om tågtrafiken.

Över 3 miljoner tågresenärer under 2023 reste med någon av Nobinas ersättningsbussar på uppdrag åt bland annat Öresundståg, Norrtåg, SJ Stockholmståg, Skånetrafiken och SL.

− Som resenär kan avsaknaden av information vara en lika stor källa till frustration och irritation som förseningen i sig, och detta har stor påverkan på förtroendet till tågtrafiken. Något som vi vill lösa med den nya störningswebben, där vi ger resenären information i realtid. Med tillgång till relevant information direkt i din telefon och som med sitt API går att integrera direkt i de appar eller plattformar som våra kunder och samarbetspartner använder, säger Daniel Mohlin, Produkt och systemchef för ersättningstrafik på Nobina i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.422