23948sdkhjf

Sveriges bästa bussförare

Vem ska bli Sveriges bästa bussförare? Bussförar-SM drar igång den 30 maj med teoriprov över hela landet och fortsätter med körprov i september. Stor prisutdelning på galafesten i Göteborg den 16 oktober.
Nu är det dags att dra igång Bussförar-SM för att kora Sveriges bästa bussförare. Tävlingen startar den 30 maj med teoriprov som genomförs över hela landet på någon av Vägverkets förarenheter.
En vinnare från varje region, totalt 12 personer, går vidare till det praktiska körprovet som genomförs på Trafikcentret i Kumla under vecka 39, det vill säga någon av dagarna 22-26 september. Körprovet innehåller allt från manöverkörning och sparsam körning till halkkörning och första hjälpen.
De tre bästa bjuds därefter till Göteborg för att delta i den stora galafesten den 16 oktober, en fest som hålls i samband med mässan Persontrafik 15-17 oktober. Vem som vinner och vem som blir två och trea är hemligt fram till prisutdelningen på kvällen.
Är du en duktig bussförare själv eller känner du någon som är duktig, finns det fortfarande chans att anmäla sig på www.bussforar-sm.se . OBS. Sista anmälningsdag är den 27 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125