23948sdkhjf

Bussgods levererar åt DHL

Bussgods och DHL inleder samarbete som innebär att bussbolaget ska utföra leveranser åt privatpersoner i Väster- och Norrbottens län.
Förra året började DHL konkurrera med Posten genom att öppna in- och utlämningsstället Service Point. Satsningen på privatmarknaden har gått som tåget - eller kanske snarare bussen. Genom det nya samarbetet når DHL hela övre Norrland med sin tjänst Service Point och Bussgods får ett utökat transportuppdrag i norr.

Avtalet mellan Bussgods och DHL omfattar 116 in- och utlämningsställen och innebär att DHL anlitar Bussgods för distribution och upphämtning av merparten DHL-försändelser via Bussgods egna ombud.

Bussgods är ett företag som erbjuder snabb och säker transport till drygt 600 godsombud i landet. Förutom att samarbetet innebär att DHL anlitar Bussgods för merparten transporter i regionen, ska Bussgods använda DHL-transporter för att snabbare få ner godset till Stockholm.

Avtalet mellan DHL Express Sverige och Bussgods berör den kommande tolvmånadersperioden. Faller det hela väl ut talar mycket för att Bussgods och DHL inleder samarbeten kring fler glesbefolkade regioner och län.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078