23948sdkhjf

Gränslöst i norra Bohuslän

Fredag 27 juni startar Swebus Express nya linje mellan Oslo och Strömstad. Den gränsöverskridande trafiken blev möjlig när Västtrafik ändrade reglerna.
Från Strömstad går resan vidare ner till Göteborg med stopp i Uddevalla på vägen. En nyhet är även att passagerare kan resa mellan hållplatserna Strömstad, Uddevalla och Göteborg.

Nya turer sätts nu in på linje 820 till Oslo med en ny dragning över Strömstad, som är en ny hållplats för Swebus Express.

- Med vår nya hållplats i Strömstad kan erbjuda våra kunder utökade resemöjligheter till Oslo och öka trafiken inom Bohuslän samt ner till Göteborg, Vi vet att det finns en stor efterfrågan på den här sträckan, både från norska och svenska resenärer, och från Göteborg är det enkelt att resa vidare i vårt linjenät, säger Pia Kråvall, presskontakt på Swebus Express.

Resan mellan Strömstad och norska Sandefjord på väg upp till Oslo sker med färja från norska Color Line.

De nya turerna på linje 820 sätts in i samband med att Swebus Express börjar erbjuda passagerare resor mellan hållplatserna Strömstad, Uddevalla och Göteborg. Tidigare har Swebus Express inte haft rätt att släppa av passagerare inom Västra Götalandsregionen, men Västtrafik har nu ändrat reglerna på försök fram till december 2009.

De nya turerna på linje 820 som avgår fredagar, lördagar och söndagar stannar vid följande hållplatser: Oslo och Sandefjord i Norge samt Strömstad, Uddevalla och Göteborg i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094