23948sdkhjf

Ny busslinje till lågprisflyg

Den 20 september börjar Europaresor Solstabussarna AB att trafikera lågprisflygplatsen Göteborg City Airport på Hisingen.
Bussturen startar i Karlstad och stannar för påstigande i Grums, Säffle, Åmål, Mellerud, Brålanda, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. Efter Göteborg City Airport fortsätter bussen till Göteborg Landvetter Airport. Busslinjen kallas Göteborgslinjen och innebär, enligt operatören själv, enklare och miljövänligare resor till flygplatsen.

- Den nya busslinjen innebär en förbättrad service för våra resenärer i den norra delen av vårt upptagningsområde. Förhoppningsvis kommer ännu fler att få upp ögonen för lågprisflyget på flygplatsen, som går till ett dussintal destinationer i Europa. Inte minst blir det en vinst för miljön när fler åker kollektivt, säger Göran L:son Hall, vd för Göteborg City Airport.

Göteborgslinjen avgår dagligen från Karlstad 08.15 och anländer till Göteborg City Airport efter fyra timmar. I motsatt riktning går bussen från flygplatsen 18.00. Det finns även en nattur som avgår från Karlstad 00.15.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125