23948sdkhjf

Busslink vann i Sörmland

Busslink vann Länstrafikens upphandling av busstrafiken i Nyköping, Trosa och Gnesta. Det innebär att samma operatör får köra vidare med bättre villkor.
Busslink valde i februari att inte förlänga sitt trafikavtal med Länstrafiken utan satsade istället på ett nytt avtal för att skapa bättre förutsättningar att höja kvaliteten för bussresenärerna. Även bussförarna samt service- och verkstadspersonalen kommer att gynnas av det nya avtalet eftersom de kommer att få mer moderna villkor genom det nya bussbranschavtalet.

- På Busslink är vi mycket stolta över att vi fått förnyat förtroende att svara för trafiken i stora delar av Sörmland. Efter över 30 år i Sörmland kan vi området och vi känner resenärerna. Vi ser framemot att tillsammans med resenärerna och Länstrafiken få fortsätta att utveckla kvaliteten i resandet, säger Busslinks vd Anders Lundström.

Det nya trafikavtalet gäller i sex år med möjlighet till tre års förlängning och startar den 16 augusti 2009. Verksamheten omfattar 67 bussar och 149 förare. Årsomsättningen är 111 miljoner kronor, enligt Busslink
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078