23948sdkhjf

Samverkan i Sörmland

Sörmlandsturism AB vill utveckla besöksnäringen i länet genom att arrangera branschträffar för att man ska lära av varandra och skapa lönsam samverkan.  
Sörmlandsturism AB har som regionalt turismuppdrag att samla den sörmländska besöksnäringen i målgruppsinriktade nätverk för att de gemensamt ska kunna marknadsföra sina produkter på både svenska och utländska marknader. Produkter finns men de måste paketeras så att de blir lättillgängliga för utländska researrangörer och resenärer. Ett led i att nå detta är Sörmlandsturism ABs branschträffar.
- Syftet med branschträffarna är att ge företagen rätt verktyg, så att de på ett kostnadseffektivt sätt kan marknadsföra sina produkter. Det är även nödvändigt för företagarna att veta vem som är kunden och varifrån den kommer, säjer Ola Nilsson, VD Sörmlandsturism AB.
Den första branschträffen äger rum den 18 september på Hedenlunda Konferenscenter i Flen. Då ska företagarna bland annat lära sig mer om resemönstret i och till Sörmland samt paketering och resegarantilagen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078