23948sdkhjf

Välkommen till Göteborg!

Missa inte årets viktigaste mötesplats för dig som arbetar med kollektivtrafik! 15 oktober startar Persontrafik 2008 på Svenska Mässan i Göteborg.
Kollektivtrafik är lösningen på flera av dagens samhällsproblem kring trängsel, miljö och trafiksäkerhet. Hur använder vi verktyget på bästa sätt nu och i framtiden?

Det är huvudtemat på Nordens största mötesplats för kollektivtrafik ”Persontrafik” 15-17 oktober i Göteborg. Du kan välja på drygt trettio seminarier där goda exempel från hela Norden redovisas och visioner för framtidens kollektivtrafik diskuteras. Infrastrukturminister Åsa Torstensson inleder och diskuterar hur kollektivtrafiken kan fördubblas, framtidens betallösningar presenteras, Vägverket redovisar resultat från kollektivtrafikprojekt och det högaktuella samhällsbyggnadsprojektet K2020 i Göteborgsregionen ger en lägesrapport för att nämna några seminarier.

Skräddarsy ditt besök via www.persontrafik.se
Det finns möjlighet att köpa enstaka seminariebiljetter för 650 kronor per seminarium. Mest fördelaktigt är det att köpa Persontrafikkortet (4 600 kronor), där samtliga seminarier ingår liksom lunch och kaffe onsdag till fredag samt biljett till branschfesten på torsdagen.

Besök samtidigt nordens största kollektivtrafikmässa

Ta också tillfället i akt och besök mässan. Som fackbesökare är det gratis, det enda du behöver göra är att registrera dig via www.persontrafik.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078