23948sdkhjf

Motorkokbok framme!

Nyskrivna Car-b-q är en annorlunda kokbok om hur det går till att laga mat på en het fordonsmotor. Bra och rolig mat utlovas.
Laga mat på en fordonsmotor är inte någon ny idé utan har funnits förr på många olika sätt för människor som har sitt fordon som arbetsplats långt bort från restauranger och korvkiosker. Men förr var maten rätt begränsad till palt, pannkaka, blodpudding och annat som skulle föda buss- och lastbilschaufförer ute i tassemarkerna. Nu blir det bättre och roligare mat, lovar författaren.

Bokens författare, Lisbet Olofsson, uppger sig ha provat ut hur man förpackar maten på bästa sätt när man ska laga mat på sin motor som kan vara i princip vilken fordonsmotor som helst. Den stora uträkningen är hur man paketerar sin mat på bästa sätt.

Den som räds motorer kan använda recepten för att laga maten på stormkök ute i naturen. Detta eftersom man tillagar eller värmer allt på samma gång. Boken innehåller 109 sidor, med presentation av ett 50-tal bilar med faktainformation om dem samt ett recept kopplat till bilen. Vissa bilar kräver vissa maträtter, enligt författaren. Kokbolen är också uppdelad i fem olika delar: en del för kötträtter, en för korv, en för kyckling, en för fisk och sista delen för efterrätter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141