23948sdkhjf

Bussning för vingbrutna

Sterlings konkurs har lämnat höstlovsfirande resenärer utan vingar. Men Swebus Express ställer upp och bussar de strandsatta dit de ska, extrabussar sätts in vid behov.
Resenärer som köpt biljetter med det danska flygbolaget Sterling lämnas strandsatta när flygbolaget på onsdagsmorgonen meddelade att det tänker lämna in en konkursansökan. Swebus Express undersöker nu möjligheten att sätta in extrabussar på de värst utsatta sträckorna.

- Eftersom det är höstlov på vissa platser i landet just nu åker extra många. Men vi vet att vi har biljetter kvar på sträckorna Stockholm-Malmö/Köpenhamn och Köpenhamn-Oslo, säger Ingvar Ryggesjö, pressansvarig på Swebus Express. Vi övervakar också bokningsläget för att vara beredda att sätta in extrabussar vid behov säger Ingvar Ryggesjö, pressansvarig på Swebus Express.

Under förmiddagen har expressbussbolaget också fått förfrågningar om resor mellan Stockholm och Göteborg.

- Många har hört av sig till oss angående sträckan Stockholm - Göteborg, där Sterlings biljetter förstås inte heller gäller längre. Vi har platser kvar på Swebus Express och sätter in extrabussar även där om vi ser att behovet finns, säger Ingvar Ryggesjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063