23948sdkhjf

Snart dags för TUR-mässan

Den 19-22 mars 2009 är det dags för TUR-mässan. Men redan nästa vecka drar man igång med seminariet fuTURe i Stockholm, om framtidens turism.
Om några månader, 19-22 mars 2009, är det åter dags för mässan TUR i Göteborg. Totalt hade TUR 50 000 besökare varav 20 000 kom på fackdagarna där bussturismen, som vanligt, var en av de viktiga delarna.
En nyhet för 2009 är att utställarna kan klimatkompensera sig genom att TUR samarbetar med ett av världens mest ansedda och äldsta företag inom miljöfrågor och miljökompensation, Carbon Neutral Company. Utställarna kan lägga 5kronor/kvm extra för miljökompensation. TUR lägger därefter lika mycket. Hela beloppet ges till Carbon Neutral Company som investerar pengarna i olika miljöprojekt.
En annan nyhet är TURs framtidsdag, fuTURe, som hålls den 19 november i Stockholm. Temat är framtidens turism och bland talarna syns Thomas Fürth, Kairos Future, som ska prata om miljö/klimat och turism och förre statsministern Göran Persson, numera ordförande för statliga Sveaskog, ska ge sin syn på turism, nationellt och internationellt. Bland övriga frågor som ska diskuteras är Den kunnige och krävande konsumenten samt Upplevelser allt viktigare hos produkter och tjänster .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078