23948sdkhjf

Malmöbor om kollektivtrafik

Malmöborna har möjlighet att tycka till om utredningen framtidens kollektivtrafik. Många vill ha spårvagn och trådbuss. 
Vid två tillfällen, torsdagen den 4 december och måndagen den 8 december ges Malmöborna tillfälle att lyssna på och berätta vad de tycker om utredningen framtidens kollektivtrafik.
Utredningens tre projektledare kommer att presentera förutsättningarna för utvecklingen av framtidens kollektivtrafik i Malmö. Projektledarna Jan Haak, Jan-Olof Jönsson och Klas Nydahl berättar om utredningens utgångspunkter samt visar på de principer som har tagits fram för det fortsatta arbetet.
Via hemsidan, malmo.se/kollektivtrafikutredning, har det redan kommit in ett trettiotal synpunkter på utredningen. Överlag är flera positiva till spårvagn och trådbussar som ett bra och miljövänligt alternativ till dagens bussar, en del tycker dock att Malmö istället bör satsa på andra fordon som metro eller högbana.
- Synpunkter och förslag från malmöborna är jätteviktiga och oerhört intressanta för det fortsatta arbetet säger Jan Haak, huvudprojektledare
Alla synpunkter från både webb och samråd kommer att sammanställas och användas i det framtida arbetet med utvecklingen av Malmös kollektivtrafik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095