23948sdkhjf

Wedin toppar Svevia

Vid Svevias första styrelsemöte utsågs P-O Wedin till vd för Svevia och tillträder sin nya befattning omedelbart, parallellt med nuvarande uppdrag som chef för Vägverket Produktion.
– Jag är naturligtvis glad över att få styrelsens förtroende och att tillsammans med alla medarbetare få utveckla Svevia till att bli nummer 1. Vi har en mycket spännande framtid framför oss, med många nya möjligheter och utmaningar, säger P-O Wedin ny vd för Svevia.

Styrelsemötet föregicks av en formell bolagsstämma där Christina Rogestam utsågs till ordförande, och där övriga medlemmar också valdes in i styrelsen.

– Min främsta uppgift är att få ihop laget och se till att styrelsen gör ett bra jobb, säger Christina Rogestam . Jag har ett litet försprång jämfört med övriga medlemmar i styrelsen, då jag efter två års arbete i processen lärt känna Vägverket Produktion som nu blir Svevia. Trots att vi varit konkurrensutsatta under många år kommer bolagiseringen att innebära förändringar i företaget. Vi måste skapa vår egen företagskultur, klargöra våra roller och hitta lösningar för ett bra samspel med vår störste kund Vägverket. Nu står vi på egna ben och ska klara oss själva. Det blir en omställning på flera områden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.073