23948sdkhjf

Tillväxtdagen i anslutning till TUR

RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, bjuder in till årets nationella tillväxtdag i Göteborg den 18 mars i anslutning till TUR 2009 som startar den 19 mars.
Tillväxtdagen innehåller intressanta seminarier, workshops med praktiska råd och tips, mingel och möten om rese- och turistnäringens tillväxtpotential.
Bland programpunkterna finns Vilka nycklar krävs för att realisera näringens fulla potential? Omvärldens ökade fokus på turistnäringen som drivkraft för regional utveckling, tillväxt och sysselsättning skapar nya möjligheter och utmaningar , En framtidsanalys av turistnäringen i Sverige: Utmaningar och möjligheter för näringens utveckling i rådande konjunkturläge , Goda idéer och hårt arbete: Vad krävs av en framgångsrik turistföretagare? .
Det blir workshops inom bland annat områdena affärsutveckling, finansiering och marknadsföring.
Eftermiddagen fortsätter med programpunkten Raka vägen till Sveriges upplevelser, tillgänglighet är en förutsättning för regional tillväxt och turistentreprenörens verksamhet . Ingemar Skogö, generaldirektör påVägverket, ger sin syn på framtidens behov och utvecklingsplaner för Sveriges infrastruktur.
Rymdresor skapar nya affärsmöjligheter avslutar eftermiddagen där Stephen Attenborough från Virgin Galactic offentliggör vilken researrangör som blir återförsäljare av rymdresor i Skandinavien, för sådana är på gång...
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078