23948sdkhjf

Hotell skaffar Gästombudsman

En blogg, en telefonlinje och e-post är tre av de viktigaste verktygen när gäster och andra hotellentusiaster bjuds in att diskutera och vara med och utveckla framtidens hotell tillsammans med Clarion Collections nyinrättade gästombudsman.
– Min uppgift är att sätta gästerna i centrum och föra hotellgästernas talan in i hotellens organisationer, säger Joakim Harping, en fristående konsult och tidigare hotelldirektör, som nu får rollen som hotellvärldens första bloggande gästombudsman. Bakom initiativet med Gästombudsmannen, står Clarion Collection som ingår i Choice Hotels.
Givetvis ska gästerna även i framtiden kunna vända sig direkt till receptionen med synpunkter, men den som har mer generella frågor kan med fördel diskutera dessa med Gästombudsmannen per telefon, mail eller via den öppna bloggen. På bloggen kan den intresserade följa Gästombudsmannens betraktelser från ett långt liv som hotellentusiast och man kan framföra synpunkter kring hotell och hotellboende till en oberoende part. Är det frågor som rör just Clarion Collection kommer Gästombudsmannen se till att de hamnar hos rätt person och hotellets svar kommer att redovisas öppet på bloggen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078