23948sdkhjf

Tranås Resebyrå in i VIA

30-åriga Tranås Resebyrå blir ny franchise-partner i den nordiska affärsresebyrån VIA Travel. Avtalet ger VIA tillgång till det humanitära resesegmentet.
VIA Travel är en ledande nordisk affärsresebyrå med såväl egenägda resebyråer som ett utvecklat franchise- och partnerkoncept för fristående resebyråer. Franchise-organisationen kommer kontinuerligt att utvecklas och expandera med syftet att öka närheten till våra kunder och att bli en starkare partner även för leverantörer såsom flygbolag, hotell och hyrbilsföretag.

Nu stärker VIA Travel den svenska franchise-organisationen genom ett partneravtal med Tranås Resebyrå som har en stark specialkompetens inom bland annat bistånds- och missionärsresor.

– Tranås resebyrå är en välrenommerad resebyrå i Sverige och vi är mycket nöjda med att få in dem i vår familj. Utöver den traditionella reseverksamheten har man en unik kompetens inom biståndsresor och är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Tranås Resebyrå är den enda resebyrån i Sverige som får sälja Raptim-flygbiljetter för personer som reser i bistånds- och humanitära ärenden, säger John Lundmark , vd på VIA Travel.

– En framgångsrik resebyrå på en lokal affärsresemarknad har allt att vinna på ett partnerskap med en större affärsresebyråkedja. VIA Travel som är den ledande aktören på den nordiska affärsresemarknaden ger oss ytterligare styrka som kommer såväl oss själva som våra kunder tillgodo, Anders Lindén , vd på Tranås Resebyrå.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078