23948sdkhjf

Stororder till Icomera

Göteborgsföretaget Icomera ska leverera mobilt internet till Arrivas Green Line expressbussar i London. Resenärerna kan då surfa på resan mellan Luton och London City.
Den fria internetförbindelsen kommer att erbjudas alla resenärer på Green Lines bussar mellan Lutons internationella flygplats och centrala London. Bussarna förses med Icomeras Moovbox M-serie för mobilt bredband, beställare är Arriva plc i Storbritannien. Förutom intenetuppkopplingen innehåller systemet en GPS-baserad övervakning så att bussbolagets ledningscentral hela tiden kan följa fordonets väg i realtid.

Hur stor affären är i pengar har parterna valt att inte offentliggöra, däremot uppger ledningen för Icomera i Göteborg att ordern är ”mycket betydelsefull” och en dörröppnare till fler prestigeorder av liknande slag i framtiden.

– Internationella resenärer förväntar sig tillgång till internet på flygplatser och i hotell så det föll sig naturligt för oss att förse våra bussar med samma service. Det här systemet ger inte bara en kostnadseffektiv uppkoppling för våra resenärer utan erbjuder oss också att hålla koll på vår bussflottas position i varje givet ögonblick, säger Brian Drury , commercial director vid Arirva The Shires and Essex.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063