23948sdkhjf

Nya sightseeingbussar

Den 3 juni startar Discovery Bus tours, tillsammans med Flygbussarna Charter, sightseeing i Stockholm med engelsktalande guider, de första bussarna med live-guider. 

Sightseeingturerna vänder sig till engelsktalande turister och tar ca 1,5 timme. Guiderna är alla certifierade genom Stockholm Visitors Board.
- På en sightseeing med kunnig guide ombord får stockholmsbesökarna ett personligt möte, en möjlighet till frågor och fördjupningar och aktuell information. Guiderna är väl pålästa om såväl historia som kultur- och samhällsliv och det ska bli mycket roligt att presentera detta för turisterna, säger Marco Giertz på Stockholm Guide & Cruise Service.
Miljöaspekten är viktig när besökarna ska köras runt i staden och Flygbussarna Charter, med sin miljöprofil, passar därför utmärkt för uppgiften.
- Bussarna drivs på RME, ett bränsle gjort på lokalt odlad och producerad rapsolja, vilket minskar mängden koldioxidutsläpp med 80 procent, Våra förare är också kunniga på eco-driving och vi är miljöcertifierade, säger Monika Johannesen på Flygbussarna Charter.
Sightseeingturerna startar 3 juni och kommer att pågå under sommarsäsongen.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079